Fals

“Traim intr-o mare mahala”, dar o mahala poleita si lustruita cu multa atentie si falsa pana in maduva oaselor. Nu ma refer aici la “principiile” si discursurile electorale, la toti politicienii nostri de parada.

Ma gandesc la obiceiul de a folosi progresele din medicina, tehnica etc. in scopuri complet derizorii. Deja silicoanele s-au demodat, ultimul racnet in materie de moda este sa ne punem lentile de contact. Toate elevele si-au vazut visul cu ochii… acum albastri sau violeti, scolaritele de generala isi vopsesc parul si isi “coafeaza” sprancenele. In ora isi verifica oja de pe unghiute, o mai retuseaza eventual, apoi se dau cu ruj si, in final, isi asaza o suvita rebela la locul dinainte si in urma a mii si mii de reflectii destinat.

Afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul…

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Adresa de mail:  Aboneaza-ma  

2 Responses to “Fals”
  1. Michael

    Adevarat.

  2. lovely

    “Frumusetea chipului este o podoaba fragila,o floare trecatoare,stralucire de o clipa si care nu-i legata decat de epiderma”Jean-Baptiste Poquelin.
    Frumusetea adevarata inseamna ingrijire.Dar pentru asta nu inseamna ca trebuie sa te faci clovn pentru a iesi in evidenta,pt a te face observata.Eu nu am lentile si nici nu as purta,asta reprezinta o fita,dupa mine.
    Frumusetea interioara are atitudine si caracter,pentru mine asta inseamna sa fiu fericita si sa raman aceeasi,fara a deveni o sclava a machiajului,a botox-ului.Eu ies din casa fara probleme nemachiata,dar inteleg femeile care se machiaza constant(ajunge ca o rutina),daca asta le confera mai multa incredere in sine,dar sa nu exagereze totusi!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.