Barbatul potrivit

O tipa se plimba pe plaja cand deodata dadu peste lampa fermecata. O ridica, o freca si aparu Duhul. Tipa incantata il intreba daca ii poate indeplini trei dorinte.
Duhul zise: “Nu. Din cauza inflatiei, a veniturilor reduse din tarile lumii a treia, a competitiei globale, nu-ti pot indeplini decat o singura dorinta. Deci, care ar fi aceea?”
Tipa, fara ezitare spuse “Vreau sa fie pace in Orientul Mijlociu! Vezi harta asta? Vreau ca toate tarile astea sa inceteze sa se razboiasca!” Duhul se uita la harta si exclama: “Doamne Iisuse, femeie! Aceste tari sunt in razboi de mii de ani! Sunt eu meserias, dar nu chiar atat de meserias! Nu cred ca asta se poate face, asa ca pune-ti alta dorinta!”
Tipa se gandi un minut si spuse: “Ei bine, niciodata n-am fost in stare sa gasesc barbatul potrivit. Stii tu, un barbat care sa fie atent si amuzant. Caruia sa-i placa sa gateasca, si sa ajute la curatenia casei, care sa fie bun la pat, caruia sa-i placa parintii mei, care nu se uita la emisiuni sportive si care sa fie credincios. Imi doresc… un partener de suflet!”
Duhul privi lung, ofta adanc si spuse: “Mai da-mi sa vad inca o data harta aia!!!”

Un avocat este intrebat de un camatar:
– Cum imi pot primi cei 3000 inapoi de la Ionescu, daca mi-am pierdut chitanta de imprumut?
– Scrieti-i o scrisoare si spuneti-i sa va trimita cei 6000 imprumutati.
– Bine, dar eu i-am imprumutat doar 3000!
– Tocmai asta vrem sa obtinem de la el, o dovada scrisa ca va datoreaza doar 3000…

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Adresa de mail:  Aboneaza-ma  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.