Jocurile pe PC

Cine spune ca sunt o pierdere de vreme? Cine nu a jucat niciodata… Totusi, jocurile astea sunt si ele cu dus si intors. Acum cativa ani am jucat si eu unul, Travian, cateva luni bune, ma trezeam si noaptea pentru el si nu o faceam din obligatie, ci din placere. Dar pe langa partile lui bune, ma transformase intr-o persoana asociala, nu mai aveam timp si nici chef sa fac altceva, sa stau de vorba cu oamenii (altfel decat pe forum sau prin mesaje in lumea Travianului).

M-a deconectat de realitate. Si aici cred eu ca este problema acestor jocuri. Traiesti in lumea lor si ajungi sa fii complet dezinteresat de cea reala, neinformat, ineficient, manipulabil, ajungi sa prinzi radacini in fata calculatorului, sa respiri doar aerul lui inchis…

Asa ca vad jocurile pe PC ca pe niste capcane; prin urmare, ma feresc de ele.

Totusi, ca dovada ca au si parti bune, agentia secreta britanica, va recruta agenti secreti din randurile impatimitilor de astfel de jocuri: au reflexe bune, reactii rapide, un anumit tip de atentie dezvoltat si altele, de la joc la joc.

“Campania a fost realizata de agentia de publicitate TMP Worldwide, iar spoturile vor rula timp de o luna prin intermediul retelelor online ale mai multor jocuri pentru PC.

Reclamele vor aparea in jocuri militare si de spionaj precum “Splinter Cell Double Agent”, “Rainbow Six Vegas”, “Enemy Territory: Quake Wars” si in jocul de curse auto “Need for Speed Carbon”.

Government Communications Headquarters (GCHQ) este o agentie britanica de servicii secrete, care raspunde in fata Ministerului de Externe al Marii Britanii si care colaboreaza cu serviciile secrete MI5 si MI6″.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Adresa de mail:  Aboneaza-ma  

2 Responses to “Jocurile pe PC”
  1. birmaneza

    buna, stii ca si acum exista Travian? a aparut si server in limba romana.

  2. calatorul

    Da 🙂 dar nu mi se pare atat de interesant serverul doar pentru romani. Farmecul jocului a fost dat tocmai de faptul ca am cunoscut o multime de persoane din alte tari si am comunicat cu ele.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.