Barbari ante portas sau Cainii latra, caravana trece

Voiam să numesc postul “Dilemă profesională”, apoi mi-am dat seama că după 10 ani de predare la liceu şi după alţi mulţi ani, pe care nu mai stau să îi număr, de predare în alte instituţii şi la alte niveluri, nu mai am nici o dilemă.

Aşadar, este o certitudine profesională ideea că unor handicapaţi mintal şi/sau psihic nu ai cum să le vorbeşti, nu ai ce să le explici, nu ai ce să le faci. Este mai bine pentru toată lumea să îi laşi în balta lor de deşeuri şi baligă. Şi spun baligă pentru că o astfel de persoană vorbea cândva despre altele care “trebuie să fete ca să fie luate de neveste”.

Post cu dedicaţie şi nedisimulată “impocrizie”

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Adresa de mail:  Aboneaza-ma  

5 Responses to “Barbari ante portas sau Cainii latra, caravana trece”

  1. ???
    La mine ploua de azi-dimineata…Dar la tine am impresia ca “fulgera” si “trazneste”!

  2. calatorul

    Nu, draga Carmen. Cum spuneam, de cand a venit primavara nimic nu imi poate schimba buna dispozitie. Doar ca unii nu pot dormi de grija mea si m-am gandit sa fac public punctul meu de vedere. Chiar daca, evident, nu vor intelege nimic. Dar poate fi ceva util si pentru altii. Caz doar de specimene din astea s-or mai fi lovit si altii.

  3. irina

    Imi pare rau. 🙁

  4. calatorul

    Eh, mie imi pare rau ca am bannat toata plaja de ip-uri RDS din Bucuresti si ca nedumeresc sau jignesc fara voie persoane nevinovate.

  5. Radu

    Piatra aruncata in noroi nu produce valuri …

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.