Plăcerea ultimului moment?

Nu gust plăcerea ultimului moment, nu am nevoie de febrilitatea şi de tensiunea deadline-urilor care bat la uşă ca să mă achit de responsabilităţi şi cu toate acestea mi se întâmplă deseori să mă simt ca alergată cu biciul de un satrap.

Ca în zilele acestea. Azi, de pildă, am pierdut numărul paharelor de cafea golite aproape mecanic, am răspuns în doi peri sau mai degrabă absurd unei colege care mă întreba dacă mă simt rău cu un “probabil”… mi-am epuizat rezervele de răbdare şi de bunăvoinţă, am simţit cum devin… re-devin acră şi rece. Rece la propriu şi la figurat.

Acum, când am reuşit să mă reculeg, stau şi mă întreb: se poate vorbi de plăcerea ultimului moment?

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Adresa de mail:  Aboneaza-ma  

9 Responses to “Plăcerea ultimului moment?”

 1. Atunci savureaza seara linistita… Iar pentru mâine, îti doresc sa poti reintra în ritmul tau normal.


 2. Cum 27 ianuarie este o zi benefică, presupun că stările descrise sunt doar literatură…


 3. daca te referi la ultimul moment al condamnatului da, daca e vorba de isteria generata de lipsa timpului pana la indeplinirea unei sarcini mai putin, spre deloc 🙂

 4. calatorul

  Bun raspuns, Koma. 🙂

 5. calatorul

  Vania, de ce 27 ianuarie este o zi benefica?


 6. Daca-mi permiteti sa ma amestec în discutie, as raspunde eu de ce “27 ianuarie e o zi benefica” : -) Vania a serbat ziua de nastere, Elisa (cu gradina de vis) a serbat ziua casatoriei si Belle de Jour a serbat 1 an de Blog…Ah da, Mozart s-a nascut deasemenea pe 27 ianuarie 🙂 O multime de evenimente!

 7. calatorul

  Banuiam ca e ziua lui Vania, dar am zis sa nu ma hazardez… Vad ca tu esti la curent cu toate, cum faci?


 8. Pai am ceva peste 20 bloguri pe care le “urmaresc” aproape zilnic si…pe paginile lor a fost scris clar si mare! Si sa-ti mai spun ceva: pe Vania l-am felicitat pe la ora 7 dimineata si….am fost a 50-a! ba mai mult, ne-a luat-o chiar el înainte, felicitându-ne pentru comentarii. Belle a facut la fel! Tja…original 🙂

 9. calatorul

  O adevarata comunitate virtuala.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.