Prim epilog la “In prag de sarbatori”

Este un prim epilog pentru ca abia maine va avea loc intalnirea noastra cu copiii. Pana la urma, nu au fost 2 actiuni – coincidenta a facut ca de la Crucea Rosie sa ni se indice acelasi camin ca de la primarie, doar ca ei nu mi-au spus de la inceput numele si nici eu nu am intrebat… Cand am aflat, m-am amarat pentru ca in ziua de azi nu mai stii daca este ceva putred la mijloc, dar, dupa indelungi discutii cu cei de la Crucea Rosie am inteles ca este intr-adevar o simpla coincidenta…

Pacat, pentru ca noi am fi reusit cu brio sa facem fata si unor actiuni pentru 104 copii.

Asa ca am pregatit 63 de pachete foarte generoase. Le-am cumparat acelor copii dulciuri cum nu cred ca au mai mancat vreodata (de aproape 1000 lei – 10 milioane), fructe, papuci de casa pufosi, sosete si manusi.

Aproape toata lumea din liceu s-a mobilizat. Mi-a placut mult ce a scris o fetita pe pungile cu haine pe care le-a adus: “De la Diana din clasa a IX-a C, cu mult drag. Va pup”.

S-au strans vreo 30-40 de sacose cu haine si jucarii si 18-19 milioane…

Recunosc ca am avut parte de mult sprijin. La inceput m-am panicat, in prima noapte dupa veste nu am putut dormi, apoi m-am linistit pentru ca la liceu o colega si buna prietena s-a implicat imediat, mi-a spus in stilul ei abrupt, furtunos si hotarat: “gata, facem”… Suntem ca Narcis si Goldmund noi doua, asa imi place mie sa spun…

Ca sa inchei: vorbe putine, fapte multe, maxima generozitate.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Adresa de mail:  Aboneaza-ma  

2 Responses to “Prim epilog la “In prag de sarbatori””
  1. vicky

    ma bucur mult ca totul a iesit bine

  2. calatorul

    Hei, a trecut ceva timp pana sa imi dau seama cine e Vicky… Da, a iesit foarte bine tot ce a tinut de noi… Putem fi mandri.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.