Scuze…

Unii asa inteleg sa isi faca reclama, intrand abuziv pe blogurile oamenilor si postand reclame… Nu merita sa mentionez site-ul celor care au facut asta, cu siguranta nu il voi accesa niciodata. Imi repugna si inainte conceptul, darmite acum…

Vreau doar sa imi cer scuze fata de cei care au primit, ca si mine, notificari cu aceste posturi imorale, abuzive si obraznice. Pentru moment, am dezactivat functia notificarilor, pe langa alte masuri pe care le-am luat.

Multumesc pentru intelegere,

calatorul.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Adresa de mail:  Aboneaza-ma  

8 Responses to “Scuze…”
  1. irina

    Si eu, care ma igrijoram pentru tine! Nu stiam ce ai patit de postezi asa ceva! 🙂
    Ia-o ca pe un compliment la adresa blogului tau!

  2. irina

    Il ai si in blogroll. Chiar il vrei acolo? 🙂

  3. calatorul

    Pfuai, iti dai seama ce mi-a crescut tensiunea cand am citit mesajul tau! Asta nu apucasem sa vad si probabil ca mai trecea un timp pana sa observ. 🙁 Cat tupeu!

  4. calatorul

    Multumesc!

  5. calatorul

    Vezi, Irina, eu ma simt acum ca un om care se intoarce acasa si isi gaseste casa scotocita… Nu aveam chiar o parola simpla, acum mi-am pus una pe care nu stiu cand o sa o invat…

  6. irina

    Imi pare rau si inteleg senzatia. Dar asta e mai serios decat ce simti, poate ar trebui sa incerci sa te gandesti cine a putut sti parola. Sau cine si-a dat destula osteneala sa te necajeasca. Sau de ce. Cred ca ai citit de hackerul roman care a spart site-ul de la Kaspersky, Bitdefender si Symantec. Trebuie sa fi avut un scop si aici. Poate sunt o leaca paranoica….

  7. calatorul

    Normal ca am demarat investigatii si ca voi incerca sa aflu cine a facut asa ceva. Pana la urma am avut noroc, daca se intampla in perioada in care eu nici nu am deschis calculatorul ar fi fost si mai rau. Asa, eram pe mail cand a venit notificarea si am putut actiona imediat. Din pacate, nu am vrut sa ramana nici un minut un asemenea post pe blog si l-am sters fara sa mai verific ip-ul.

  8. calatorul

    Carevasazica un ip din Focsani, 78.96.68.17, furnizat de Astral… Oscilam a doua zi intre doua posibilitati, acum am confirmarea uneia dintre ele… Ma bucur ca nu este cineva cunoscut, ma intristez ca exista asemenea specimene.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.