Despre diverse tipuri de extremism…

Intr-un post anterior am afirmat ca ma indepartez de crestinism. Unii au inteles ca as combate aceasta religie si chiar au mers mai departe afirmand ca este o ciuma, probabil nu in comment, dar pe mess cu siguranta.

Cand esti foarte tanar, esti ispitit de tot felul de excentricitati sau extremisme, de aceea nici nu ma obosesc sa iau atitudine pentru ca involburez si mai tare apele.

Matur insa, incepi sa vezi altfel lucrurile.

Personal, nu agreez nimic din ce aduce a discriminare sau extremism. Consider ca toate isi au radacina intr-o infirmitate/nesiguranta interioara, eventual in frustrare. Sa il luam ca exemplu pe Schopenhauer. Nefericit in dragoste, s-a razbunat apoi pe toate femeile in filosofia lui. Nici misandrinele nu sunt departe. In realitate, cred ca aceste fiinte, fie nu au avut parte de caldura sufleteasca, atentie si dragoste, fie tanjesc dupa ea.

Si, in loc sa faca ceva pentru a o merita, se transforma in arici. Totusi, mi se pare ca misoginismul si misandrinismul au resorturi diferite, la urma urmei suntem diferiti!

Ca sa fiu sincera, postul acesta mi-a fost inspirat si de Mircea Badea. Intr-o emisiune mi s-a parut ca are vagi inclinatii misogine. Si nu cred ca parerile lui despre blonde se incadreaza in misoginism.

Acestea sunt exemplele cele mai blande. Despre altele, monstruoase si impotriva naturii, nici nu vreau sa discut.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Adresa de mail:  Aboneaza-ma  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.