Bradul nevinovat

Am inteles ca toata lumea bombane bietul brad din piata Unirii, pentru ca a fost o aglomeratie infernala acolo, s-au pierdut vreo 45 de copii, au cazut oameni pe jos, au coborat scarile de la metrou in 2 ore, s-a blocat circulatia in zona si cate si mai cate. Ce sa spun, nu am stiut ca se poate crea o asa nebunie pentru un brad si cred ca pana la urma calcatul in picioare si mizeria ramasa ca semn al trecerii “hoardelor” arata cine suntem.

De ce atunci injuram bradul, ne involburam cand auzim de el? Are logica?

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Adresa de mail:  Aboneaza-ma  

2 Responses to “Bradul nevinovat”

  1. Sunt de parere ca tot ce s-a intamplat in seara de 1 decembrie arata perfect gandirea, logica romaneasca. Faptul ca lumea s-a dus la un eveniment nu este un lucru grav; toata tristetea apare atunci cand te gandesti ca dincolo de prezenta oamenilor la brad, este lipsa de ocupatie, de lucruri interesante, de alt fel de bucurii decat cele pe care ni le ofera luminitele. Daca stam si ne uitam la un film american, prin Craciun cel putin ei inteleg o sarbatoare de familie, o sarbatoare in care simti caldura casei. Normal nu avem cum sa simtim asa ceva, poate doar tentativele (pt unii) reusitele (pt altii) mass-mediei de a spala creierul oamenilor. La noi oamenii sunt condusi de… Cel mai mare brad din Eu; daca oare spuneau ca se vor aprinde luminitele pe un oricare alt brad, mai venea lumea? sau prefera sa stea acasa sa vada acelasi joc de copii dintre tariceni vadimi stolojani s.a.m.d. ?
    Curiozitatea si viitoarea mea profesie au o intrebare: oare a fost o investitie buna a bancii Millenium, intr-o astfel de reclama ?

  2. calatorul

    Foarte bun comentariu. 🙂 Si eu am impresia ca multi s-au dus din snobism, iar acum se revolta tot din snobism.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.