Nu ai reusit? Mai incearca!

6-x-tiff_5676.jpgEste povestea unei prietene, sper sa imi dea voie sa o numesc asa, chiar daca nu ne-am mai vazut de mult… Ultima oara cand ne-am intalnit era insarcinata cu primul copil… isi traia in sfarsit visul! O numesc prietena pentru ca o plac si o respect ca om si am aceeasi parere si despre sotul ei. Sunt doi oameni intr-adevar buni, puternici, verticali si foarte generosi. Cred ca generozitatea si onestitatea lor ii face puternici. In lumea asta de oameni interesati si meschini este un privilegiu sa ii cunosti.

Si-au dorit foarte mult sa aiba copii, dar nu i-am vazut niciodata tristi sau disperati. Poate au avut discretia sa nu incarce pe toata lumea cu oful lor sau poate au avut speranta si increderea neclintita ca vor reusi. Si dupa ani buni au reusit – un baietel. Iar recent am primit de la ai mei vestea ca au tripleti – doi baietei si o fetita!!

Li se potriveste intamplarea asta. Daca are cineva puterea si curajul de a aduce in lumea noastra cel putin problematica trei copii dintr-o data si de a-i creste frumos, ei sunt acestia. Ii salut si ii omagiez prin acest post si ii felicit cu multa bucurie!

Articol suplimentar

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Adresa de mail:  Aboneaza-ma  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.