Sezonul cartilor

Vine iarna si, inevitabil, vom prefera caldura si confortul canapelei noastre si bucuria unei carti plimbarilor sau iesirilor pe afara… Incepe sezonul cartilor, al minunatului motait cu un roman in mana.

De unde ne facem aprovizionarea?
Pai, daca suntem amatori de chilipiruri, de la sala Dalles care gazduieste intre 12 si 16 noiembrie targul Kilipirim, de unde ne putem lua carti vechi si nevandute pana acum, la preturi derizorii, dar si carti noi.

Daca nu ne multumeste oferta, saptamana viitoare, de miercuri pana duminica, adica intre 19 si 23 noiembrie, avem alt targ de carte, Gaudeamus, la Romexpo.

Eu una abia astept sa le vizitez.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Adresa de mail:  Aboneaza-ma  

6 Responses to “Sezonul cartilor”
 1. irina

  Nu stiam. E bine, fac si cumparaturi pentru cadouri de Craciun. Multumesc.

 2. calatorul

  Cu mult drag.

 3. calatorul

  Am fost la Kilipirim. Din experienta stiu ca nu e bine sa lasi pe ultima zi, unele carti se epuizeaza.
  Mi-am luat 11 carti, iar nu am luat bon stampilat si am primit o carte cadou.
  Intre altele, am gasit Ma numesc Rosu cu doar 25 lei, asa ca mi-am zis ca ar fi rusinos sa nu o iau… 🙂
  Programul este, presupun de la 10 (nu m-am uitat la ora de deschidere) pana la 20.

 4. irina

  Sper sa ajung, dar nu maine. Am citit “Ma numesc Rosu” de curand (si am dat mult mai mult pe ea):). Mi-a placut, dar nu m-a ucis. Sunt curioasa daca o sa-ti placa. Ca veni vorba: ce parere ai de Margaret Atwood? N-am citit decat “Femeia comestibila” si “Ochi de pisica”, la recomandarile insistente ale unei cunostinte care e mare fan. Dar mi s-a parut greu de suportat: se uita la toti, inclusiv la ea insasi, printr-o lupa puternica si fara pic de mila. O sa mai treaca ceva timp pana mai am curaj s-o citesc…

 5. calatorul

  Vezi, eu nu am primit astfel de recomandari… Cu regret, ca sa nu zic cu rusine, trebuie sa spun ca nu am citit nimic de ea. Suna bine titlul “Femeia comestibila”, cred ca o pun pe lista…
  Inca vreo 2-3 saptamani nu am timp sa citesc mare lucru, dar si cand voi reusi sa revin la un ritm normal! Abia astept.

 6. irina

  Nici eu nu am timp acum, desi am inceput doua carti si-mi plac ambele. Plus una de fotografie. Mi se pare relaxant sa citesc doua carti in aceeasi peroada. Pot trece de la una la alta si nu ma plictisesc. Dar cand sunt amarata sau prea stresata, nu ma pot concentra si nu citesc.
  “Femeia comestibila” e despre casnicie vazuta ca devoratoare a personalitatii, sau cam asa ceva. Mi-a placut mai mult cealalta. Astept impresiile tale cu nerabdare. :))

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.