Alte perle

Mi le-a trimis Irina prin mail si stiu ca nu se supara daca le postez aici… Unele sunt tare triste. M-am gandit sa fac o selectie, dar aceasta ar fi inevitabil subiectiva si nu tot ce apreciez eu apreciati si voi la fel.

Catavencii i-au desemnat in cadrul Marelui Bal al Academiei Catavencu – Criza si Pedeapsa, pe castigatorii premiilor Bula Demnitarului.
Categoria “Din putul gindirii”
Nominalizati:
1. Ionut Dolanescu: “Cred ca Romania are grave probleme de polutie, mai ales Bucurestiul. Eu, individual, chiar imi doresc sa ma mut din Bucuresti, din cauza traficului, din cauza polutiei.”
2. Gigi Becali: “Eu mi-am pus Boom TV asta, de curind. si la Boom TV sint si doua programe porno. Si i-am spus lu’ ala: “Bai, astea scoate-mi-le! In primul rind, n-am nevoie. In al doilea rind, daca le am, ma uit la ele.”

3. Catalin Zmarandescu (candidat PNG la Camera Deputatilor): “Nu pot sa spun acum ca ma pricep la politica. Ar insemna ca mint. In schimb, m-am uitat peste doctrina partidului, dar n-am aprofundat-o.”
4. Lia Olguta Vasilescu (deputat PSD, ex-PRM): “Eu am spus de cind am intrat in PSD ca mi se pare prea multa democratie in acest partid.”
Castigator:
Mircea Geoana (presedinte PSD): “PSD e un partid atit de mare, incit au loc si cei care vor mici.”

Categoria “Gindesc, deci ma risc”
Nominalizati:
1. Nicolae Vacaroiu: “Eu personal, cred ca in medie, pe zi, pe citire rapida, lecturez cel putin 2.000 de pagini.”
2. Mircea Geoana: “Situatia aceasta pare sa creeze prea multa emotie intr-un pahar cu apa.”
3. Traian Basescu. Aflat in vizita intr-un judet afectat grav de inundatii, el a spus: “Vor raspunde si autoritatile, dar cred ca si Dumnezeu putin, ca ne-a dat atita apa.”
4. Bogdan Ciuca (vicepresedinte PC): “Ca sa pleci, trebuie sa ai unde sa te duci. Ca sa te duci undeva, trebuie sa gasesti un loc liber.”
5. Aurelian Pavelescu (vicepresedinte PNT-CD): “Domnul Adrian Nastase l-a atacat pe Traian Basescu in persoana domniei sale, in omenitatea, in ceea ce reprezinta domnia sa ca om, caracteriologic.”
6. Gigi Becali: “In orice mita e ceva negativ. M-ati inteles?”
Cistigator:
Christian Ciocan (purtator de cuvint al Politiei Capitalei) a declarat: “L-am imobilizat pe barbat, desi ma ameninta cu o coada de matura, si am recuperat palaria..”

Categoria “Meandrele concretului”
Nominalizati:
1. Mircea Geoana: “Din punct de vedere al experientei unui om ca Adrian Nastase, care a avut niste functiuni importante in statul roman, este un om pe care trebuie sa-l folosim mai mult. In acest moment ne gindim, si eu ma gindesc, in cooptarea lui Adrian Nastase intr-un efort colectiv de redactare a ofertei noastre, poate intr-un efort care este necesar. Scrie si gindeste bine.”
2. Ion Iliescu: “Libertatea de exprimare o face fiecare pe barba proprie.”
Cistigator:
Ion Iliescu, dar cu alta bula: “Ma bucura faptul ca majoritatea colegilor de pe blog au inteles corect atit motivatia deciziei mele, cit si faptul ca aceasta nu inseamna nici parasirea vietii politice in general, nici a partidului…”

Categoria “Sexul scuza mijloacele”
Nominalizati:
1. Sebastian Bodu (candidat PD-L la Primaria sectorului 5): “Votul efectiv dureaza maxim 5 minute, adica tot atit cam cit o partida de sex cu sotia/sotul, fara preludiu/postludiu (adica drumul pina si de la sectia de vot). In ambele cazuri, iti indeplinesti o indatorire: in primul caz, civica, in al doilea, conjugala.”
2. Ion Ilie scu: “Dan Mircea Popescu, tocmai prin aceste calitati deosebite, de om de fond, de om serios, n-are vina necesara unui om care sa si penetreze.”
Tot dl Ion Ilie scu: “Nastase e un om cu o forta de penetrare serioasa.”
Castigator:
Adrian Nastase: “Sa deconectam pepenele cel mare de la vrej!”

Categoria Marean Vanghelie
Nominalizari:
Marian Vanghelie (primarul sectorului 5): “Ca si prieten cu Sorin Oprescu, ma doare vizavi de atitudinea pe care a avut-o Sorin Oprescu.”
Marian Vanghelie (primarul sectorului 5): “Sint oameni tineri, oameni care sint prezenti aici in fata si pe care vreau sa le multumesc.”
Marian Vanghelie (presedinte PSD Bucuresti): “Deci, sint sase candidaturi alaturi de C Cristian Diaconescu care noi consideram ca sigur vom castiga Capitala in forta.”
Marian Vanghelie (primarul sectorului 5): “M-am batut pentru aceleasi principii cum m-am batut si pentru principiul de primar general.”
Marian Vanghelie (candidat PSD la primaria Capitalei): “Sper sa iau cele mai multe procente care le va dori bucuresteanul. Intelegeti?”
Marian Vanghelie (primarul sectorului 5): “Toata lumea in unanimitate au fost de acord.”
Marian Vanghelie (primarul sectorului 5): “Chiar daca n-am doua sute de kile, cind m-apas, m-apas rau pe oricine.”
Cistigator:
Madalin Voicu (membru PSD), referindu-se la Marean Vanghelie: “Deci, Vanghelie are niste carente a discursului.”

Premii speciale
1. Primul premiu special – Calin Popescu Tariceanu ? erou al muncii capitaliste, pentru ca a ridicat economia ca sa aiba de unde sa se prabuseasca. Domnia sa a spus: “Imaginati-va ca economia globala este Titanicul, care s-a lovit de aisberg, si unii au inceput dedesubt, la etajele inferioare, sa fie cu apa pana la git, iar sus la etajele II-III, canta muzica, ca in film, si aia la care canta muzica sunt pe aici prin Romania. N-au auzit ca Titanicul s-a lovit de un aisberg. Cam asa suntem”.

2. Al doilea premiu special – Traian Basescu. Artist al populismului. Pentru rol principal in filmul “Padurea suspendatilor” Domnia sa a spus: “Daca eu as fi fost la cirma Titanicului, acesta nu s-ar fi scufundat.”

3. Premiul “Giorgio Armeni” pentru eleganta in gestionarea crizei – domnul Varujan Vosganian (in conectarea cu succes a Romaniei la criza mondiala)

4. Pentru Sorin Oprescu, Trofeul “Medic Primar General” pentru arterele de circulatie care ne fac sa ne taiem venele. El a spus: ” Ma apasa promisiunile pe care le-am facut si pe care incerc sa le construiesc si sa le pot rezolva. Daca dau un randament de 85-90% inseamna ca ma pup singur in oglinda. Important este sa stau cu fata la ea.”

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Adresa de mail:  Aboneaza-ma  

3 Responses to “Alte perle”
 1. Razvan

  Astea sunt luate (toate) din Catavencu?

 2. Michael

  “Vor raspunde si autoritatile, dar cred ca si Dumnezeu putin, ca ne-a dat atita apa.?
  ce e in neregula cu asta?

  Marian Vanghelie (primarul sectorului 5): ?Sint oameni tineri, oameni care sint prezenti aici in fata si pe care vreau sa le multumesc.? foarte tare.
  Este suficient sa expui adevarul ca cei oarecum inteligenti sa realizeze cum sa situatia si sa isi schimbe atitutinea.
  Dar cei prosti si cei inteligenti vor gasi scuze pentru cele expuse. Cei prosti pentru ca nu inteleg si vor rationaliza cu ceva complet ilogic. Si cei inteligenti tocmai pentru ca “au resursele” de unde sa gandeasca vor gasi o scuza oaresh-cum logica.
  Iar cei care deja sunt constienti de situatie se vor amuza, sau poate nu…

 3. Felix

  “Vor raspunde si autoritatile, dar cred ca si Dumnezeu putin, ca ne-a dat atita apa.?
  ce e in neregula cu asta?

  tu poti faci sa raspunda pt Dumnezeu pt vre-un lucru pe care ti l-a facut pana acuma? daca da, esti foarte tare frate. 🙂

  excelente citatele…pe astia i-am ales, cu astia mergem inainte…pana la civilizatie mai e cale lunga, desi “suntem in NATO si in UE”

  poate in alta viata… 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.