Primatele de langa noi

Pentru ca tocmai am primit prin mail acest scan si azi am intalnit doua astfel de specimene in metrou:

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Adresa de mail:  Aboneaza-ma  

7 Responses to “Primatele de langa noi”
 1. irina

  Trei concluzii (triste) la iuteala:
  1. Multumesc lui Dumnezeu ca predau matematica!
  2. Astia au drept de vot!
  3. Cum naiba a ajuns asta sa dea bac-ul? Nu tot noi suntem de vina??
  Ma apuc sa dau o cautare pe Google, poate gasesc de cumparat o insula pustie la un pret rezonabil!Deprimanta zi, si mai e si luni!

 2. cristi

  Doamne…ce idiot…si ce scris are 😮

 3. Alexandra

  asta e doar un caz…..problema e cate or mai fii? =)))


 4. eu pe de alta parte predau info, dar asta nu ma opreste sa le cer dibacia in pagini web pe tot felul de subiecte ascunse, cum ar fi: ce credeti ca lipseste scolii noastre?

  si pentru ca te victimizezi aici cu aceasta lucrare de care ai parte odata la 100 de ani, uite de ce am eu parte, corectand acu lucrarile lor online…
  ———————————————————————-
  As vrea sa fie nou in scoala mai putine reguli care tin d telefoanele mobile pt ca se stie nimeni nu rezista fara un telefon mobil in secolul 21. As vrea ca reguulile pt haine sa nu fie atat de stricte pt ca elevi oricum poarta ce le place si cu ce le sta bine lor.As vrea ca la ora de informatica sa ne lase sa ne jucam cand se poate.Reducerea temelor si mai putin de citit la ora de romana si mai putin de invatat.Reducerea stresului mai ales cand orele sunt mai grele si avem mult de invatat

  mai ales la ora de fizica care desi este o materie frumoasa avem foarte mult de invatat si notele cateodata nu sunt pe merit.As vrea sa se faca iesiri cu clasa in anumite locuri pentru a ne distra si noi colegii mai bine si a ne place sa venim cu drag la scoala.As vrea sa avem voie cu bijuterii mai discrete inclusiv cercei.

  —————————————-
  nu am facut absolut nici o selectie, am luat prima lucrare la rand care urma sa fie corectata. clasa a X-a , zi.

 5. calatorul

  Ce sa spun, Koma, vorba Irinei, astia au drept de vot. Si sunt din ce in ce mai multi. Cel cu lucrarea scanata este din Alexandria, eu am primit lucrarea prin mail, care mail am vazut ca a ajuns si la persoane importante din minister, ceea ce e foarte bine…

 6. Michael

  Stiu putina grafologie.
  Dupa presiune, din cate pot sa vad in poza, are o dorinta/energie de viata medie.
  Este pesimist si dupa inclinatie este controlat de emotii, se agraveaza cu cat se apropie de sfarsit banuiesc ca se grabea.
  Este DEZECHILIBRAT emotional.
  Nu se poate concentra foarte mult, ce e evident apoi din frazele sale.
  Este ganditor rapid, sau mai bine zis superficial. Cu aspiratii la latura filozofica, imaginatie…dar aparent va ramane cu visele.
  Isi face multe griji in legatura cu problemele cotidiene. Mentionez ca nu am mai vazut asa linii subtiri la verticala, este INCREDIBIL de superficial.
  Este confuz, nesigur. Are nevoie sa fie in permanenta in prezenta cuiva.
  Datorita curbelor scrisului realizezi ca este incet metal, sau ascunde ceva. Eu putand si sa citesc frazele…e clar care varianta.
  A si daca respectivul citeste, vreau sa precizez ca e cea care tine de prostie. Ca poate nu intelege.

 7. calatorul

  Dar stiu ca astazi ai scris mult!! Multumesc pentru comentarii, ar fi fost foarte binevenite atunci cand am publicat posturile. Asa, le citesc doar eu. Dar, crede-ma, le-am apreciat si la acesta chiar am ras copios.
  Acum mi-e teama sa iti mai aduc ceva scris de mine, dar poate voi prinde curaj odata si-odata.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.