Duminicale…

Un biciclist pedala de zor pe coasta Californiei, cand cerul se intuneca subit si auzi o voce bubuitoare : “Deoarece ai INCERCAT sa-mi fi credincios in toate cele, iti voi acorda o dorinta, caci eu sunt Dumnezeul tau!” Se opreste biciclistul si spune : “Fa-mi un pod pana in Hawaii ca sa pot merge acolo cu bicicleta cand am chef.” Dumnezeu: “Se poate face, dar nu pot justifica dorintele tale lumesti, mai bine gandeste-te putin si cere-mi ceva care sa-mi aduca si mie glorie eterna, si tie satisfactie spirituala!” Se gandeste biciclistul indelung si intr-un sfarsit spune: “Doamne, as vrea sa inteleg femeile. Vreau sa stiu ce simt ele cu adevarat, vreau sa stiu cum sa fac o femeie cu adevarat fericita.”
Dupa o tacere indelungata, Dumnezeu raspunde: “Vrei podul cu 2 sau 4 benzi?”

In fata unei biserici, de-o parte si de alta a aleii cerseau doi barbati cu cate un mic anunt in mana. Pe al unuia dintre ei scria: “Ajutati un biet crestin”. Pe al celuilalt scria “Ajutati un biet evreu”.
Toti cei ce treceau inspre sau dinspre biserica, evident, lasau un banut in palaria crestinului. Intr-o zi o femeie mai in varsta care ajunsese
sa-i “cunoasca” se opri in fata evreului si cu un glas “moralizator”, usor rastit ii spuse:
– La ce stai aici? Tu nu stii ca pe aici trec numai crestini? Cine crezi ca-ti da de pomana? si trecu mai departe lasand un banut, ca de obicei, in palaria crestinului.
Evreul privi lung in urma ei si spuse crestinului:
– I-auzi mai Itzic, baba asta ne invata afaceri…

Directorul de vanzari, directorul de marketing si directorul general se intorc cu totii de la o consfatuire. Pe drum, intr-un parc, gasesc un lampas vrajit. Il freaca si iata ca apare un spirit, care le zice:
– Va multumesc ca m-ati eliberat, si ca multumire, voi indeplini cate o dorinta pentru fiecare dintre voi!
Directorul de vanzari:
– Eu primul! Eu primul! si spune dorinta lui: Vreau sa fiu in Bahamas pe un vapor foarte rapid si fara nici o grija…. Si pffffff, a si disparut.
– Acuma eu! striga directorul de marketing. Vreau sa fiu in Caraibe impreuna cu fetele cele mai frumoase din lume, langa un izvor din care sa curga coctailuri exotice la nesfarsit. Si pffff, a disparut si el.
– Si dvs.? zice spiritul catre directorul general.
– As dori ca astia doi sa fie peste o ora inapoi in birourile lor.
MORALA: Lasa intotdeauna seful sa vorbeasca primul!

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Adresa de mail:  Aboneaza-ma  

5 Responses to “Duminicale…”
 1. Alexandra

  super tari bancurile =)))))))))

 2. Michael

  Primul mi se parea comic acum 5-6 ani. Acum e trist pentru ca eu in schimbul unui 10 as putea sa tin o prelegere EXHAUSTIVA despre femei.
  Am o lista cu dorintele mele, lucruri care sa le fac inainte sa mor, ‘Bucket List’. Unele mai modeste altele nu.
  #18 sar cu parapanta
  #29 Sa zic te iubesc
  #37 Sa fac sex la inaltime
  #38 Sa pilotez un avion
  #40 Sa devin nemuritor si apoi….sa mor

  Dar !!!!! Atentie domnul Gadea!!!
  #13 Sa public o carte/seminar cu gandirea mea
  #8 film de-al meu in cinematografe

  Toate mi-au placut, dar putin cam prea subtile. Un 8 din 10.
  La 6 dimineatza nu e de stat pe net….3 la purtare

 3. irina

  Pentru Michael: bun bancul cu prelegerea exhaustiva… Bine ca am rezolvat-o si pe asta si e cineva pentru care nu mai avem nici un secret! Dar nu te apasa nitel sa stii chiar TOTUL? :)))
  Pentru calator: chiar asa, ce cauti pe net la ora aia??? Mi-au placut tare primele doua.
  O saptamana buna sa ai!

 4. calatorul

  La ora 6 dorm – daca despre mine vorbiti voi doi aici – cel mai dulce somn… atat de dulce ca de la o vreme, cand suna ceasul la 7 nu ii mai dau atentie decat daca trebuie musai. 🙁

  Michael, Michael, iti ofer spatiu pe blog sa ne scrii despre femei. Ce zici? Accepti provocarea? Eu una am sa scriu despre adolescenti. 🙂

  Multumesc, Irina, o saptamana cu soare in suflete si afara ne doresc tuturor!

 5. calatorul

  Este bine, cred eu, ca multe dintre dorintele tale trebuie indeplinite de tine, nu prea merg indeplinite de o lampa fermecata. Unde ar mai fi valoarea lor?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.