Cazare contra sex

Exista multa excentricitate pe metru patrat in Bucuresti. Pleaca de la nonconformism, trece prin ticneala si ajunge pana la periculoasa limita a patologicului. O colega noua, sotie si mama, brasoveanca de fel, a fost nevoita sa caute apartament de inchiriat. A cautat si pe internet, dandu-si datele personale ca sa poata fi contactata.

Intr-o seara primeste un telefon, de la un barbat… Rezum aici ce este mai important din dialogul lor:

– Doriti sa va ingrijiti de o vila in Cotroceni? Eu si sotia mea suntem mult timp plecati in strainatate si vrem sa lasam pe cineva care sa se ocupe de casa.

– Da, sigur ca da. (gandindu-se ca l-a prins pe dumnezeu de un picior)

– Dar, trebuie sa va spun, cand suntem in Bucuresti s-ar putea sa apara niste inconveniente. Stiti, sotia mea este cam excentrica, s-ar putea sa mai auziti noaptea zgomote.

– Stiti, noi avem un copil…

– Ei, nu este o problema cu copilul. Dar dvs. cum aratati? Ce masura aveti la bust?

– Poftim?

– Ce masura aveti la bust, intre 1 si 5?

– (Zapacita, nestiind cum sa puna capat discutiei) Pai… 5.

– Oooo, bine, foarte bine… Ne putem intalni?

Asta mi-a adus aminte de anunturile “Cazare contra sex” care se practica in Bucuresti. Cat de penibili pot sa fie unii? Iata o mostra:

“Studentele sunt la mare cautare in aceasta perioada. Proprietarii de apartamente au umplut Internetul de anunturi, prin care isi arata disponibilitatea de a oferi cazare gratis. in schimbul acestei mane ceresti, tinerele ar trebui sa recompenseze bunavointa gazdei prestand servicii sexuale.

Suntem un cuplu tanar si dezinhibat care doreste sa cunoasca o tanara pentru prietenie si o relatie de lunga durata, bazata pe sinceritate si corectitudine. Daca si tu iti doresti acelasi lucru, atunci nu-ti ramane decat sa raspunzi acestui anunt. Dispunem de un apartament deosebit, ultracentral, asa arata anuntul postat pe site-ul www.studentie.ro.

Pentru a afla mai multe detalii, am intrat in legatura cu ofertantii. Le-am spus ca sunt studenta si ca ma intereseaza propunerea. Pentru a ne cunoaste mai bine, cei doi mi-au cerut sa ne intalnim la o cafenea. Zis si facut.

Dupa ce m-au analizat din cap pana in picioare, mi-au promis ca imi vor oferi gazda gratis daca intretin relatii sexuale cu ei. Pana de curand a stat la noi o fata din Chisinau, dar au intervenit niste probleme si am fost nevoiti sa renuntam la ea. Vrem sa luam pe altcineva, a explicat Radu, 29 de ani, proprietarul apartamentului, in timp ce iubita lui, Mari, 25 de ani, nu ma slabea din ochi.

incercand sa arate ca nu e nimic ciudat in aceasta afacere, femeia a povestit cateva dintre experientele sale lesbiene. Imi place sa fac sex in trei si nu ma deranjeaza sa-mi vad iubitul cu alta. Nu sunt geloasa, dar partenerele ni le alegem impreuna. Ne plac fetele frumoase si dezinhibate. M-am culcat pana acum cu doua fete, a dezvaluit fara perdea tanara, care e studenta la Drept. Daca as fi acceptat, as fi obtinut o camera in apartamentul situat la Gara de Nord si promisiunea ca nu voi fi deranjata foarte des pentru nebunii.”

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Adresa de mail:  Aboneaza-ma  

2 Responses to “Cazare contra sex”
 1. Alexandra

  mare ti-e gradina ta Doamne…..

 2. Michael

  Mi se pare penibila nevoia de a da anunt. Ca si cum ei nu ar putea sa realizeze o astfel de “tranzactie” singuri. Si probabil ca nu pot, tocmai d’asta ‘smecheria’…

  Iar de partidele in 3, nu-mi plac, n-am incercat…poate d’asta, da’ nici nu sunt impotriva lor.

  Singurull act sexual ne-natural, este cel care nu poti sa-l faci.
  Atat timp cat participantii “se simte” bine…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.